Optimaliseer je industriële ruimte met CLT

Industriële indeling

Is je industriehal te klein geworden voor je groeiende bedrijf of ben je van plan om de ruimte op een efficiënte manier op te splitsen? Dan is CLT de ideale oplossing om aan je behoeften te voldoen.

Heb je nood aan uitbreiding of opsplitsing van je industriehal? Dan is CLT de perfecte oplossing.

Afwerking

CLT biedt een scala aan mogelijkheden voor zowel gevel- als binnenafwerking. Als je de natuurlijke uitstraling van de CLT-panelen waardeert, kunnen deze zonder extra afwerking worden gebruikt, wat leidt tot kostenbesparingen.

Indien gewenst, kun je de panelen schilderen, beitsen, oliën of afwerken met gipsplaten.

Voor de gevelafwerking zijn er eveneens diverse mogelijkheden, waaronder buitenpleister, metselwerk, steenstrips, natuursteen, gevelplaten of hout. Je hebt de vrijheid om de afwerking te kiezen die het beste bij uw voorkeuren past.

Afwerking

CLT laat alle mogelijkheden open voor gevelafwerking of binnenafwerking. Zo kunnen de CLT-panelen gewoon in het zicht gelaten worden als binnenafwerking en zal je een kostenbesparing hebben omdat er niet afgewerkt moet worden met gipsplaten.

Indien je dit niet mooi vindt kan je ook rechtstreeks schilderen op CLT maar andere mogelijkheden zoals beitsen of oliën, afwerken met gipsplaten of zijn er ook.

Wat de gevelafwerking betreft zijn er ook talloze opties zoals buitenpleister, metselwerk, steenstrips, natuursteen, gevelplaten of hout.

Interesse? Vertel ons over je plannen!