Vragen? Wij hebben de antwoorden.

We bundelden alle veelgestelde vragen in dit handig overzicht. Mocht je toch een vraag hebben waarop je het antwoord hier niet meteen vindt, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Absoluut! Hout is beter bestand tegen vuur dan heel wat andere bouwmaterialen. Het is brandveilig en vuurvast, in geval van brand verkoolt het hout. Die koollaag aan de buitenkant van het hout vormt meteen een beschermlaag voor de kern van het hout.

Alles hangt af van uw bouwwensen. CLT-houtbouw is zeker niet duurder dan traditioneel bouwen. Volgt u ons advies, dan wordt het zelfs goedkoper door de lagere verbruikskosten nadien…

Eindeloos! En dat menen we. Panden die gebouwd zijn met onze CLT-bouwmethode (Cross Laminated Timber = kruislaaghout) doorstaan moeiteloos de tand des tijds.

Uw CLTbouwcomponenten behouden ook hun initiële waarde aangezien ze modulair inzetbaar zijn voor andere, latere bouwprojecten.

Ja, we tekenen elektriciteitsleidingen en sanitaire inbouwstukken op het 3D model in.

De CNC machine in de productie uitvoeringsfase, freest alles uit zodat later op de werf alle technieken eenvoudig kunnen worden aangebracht.

Ja, u kan rechtstreeks verven op de houten muren. Een gyproc afwerkingslaag is ook niet nodig, wat u een extra besparing oplevert.

Zonder zonnepanelen kan de woning al voldoen aan een E peil van 30. Met zonnepanelen kan je gemakkelijk E 20 of lager halen.

Meer dan ooit! Dit zal u misschien verbazen, maar voor al het hout dat gebruikt wordt kunnen we stellen dat er sneller hout wordt bijgemaakt dan dat het wordt verbruikt.