Renovatie – duurzame vernieuwing voor de toekomst

Renovatie


Bij renovatie draait alles om transformatie en het creëren van een vernieuwende, verbeterde ruimte die zowel ethisch als functioneel is. Hierbij zorgen we met ons team voor een combinatie van de karakteristieke eigenschappen en moderne vernieuwingen.

Of u nu een nieuw leven in huis wil blazen, een oud gebouw wilt transformeren tot een moderne ruimte of een commercieel pand een frisse uitstraling wilt geven, CLT biedt alle mogelijkheden.

Klaar om uw renovatieproject naar een hoger niveau te tillen met CLT? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van duurzaam en innovatief renoveren.

Kies jij voor een duurzame renovatie met CLT? Dan ben je bij Newcraft aan het juiste adres.

Afwerking

CLT biedt een scala aan mogelijkheden voor zowel gevel- als binnenafwerking. Als je de natuurlijke uitstraling van de CLT-panelen waardeert, kunnen deze zonder extra afwerking worden gebruikt, wat leidt tot kostenbesparingen.

Indien gewenst, kun je de panelen schilderen, beitsen, oliën of afwerken met gipsplaten.

Voor de gevelafwerking zijn er eveneens diverse mogelijkheden, waaronder buitenpleister, metselwerk, steenstrips, natuursteen, gevelplaten of hout. Je hebt de vrijheid om de afwerking te kiezen die het beste bij uw voorkeuren past.

Afwerking

CLT laat alle mogelijkheden open voor gevelafwerking of binnenafwerking. Zo kunnen de CLT-panelen gewoon in het zicht gelaten worden als binnenafwerking en zal je een kostenbesparing hebben omdat er niet afgewerkt moet worden met gipsplaten.

Indien je dit niet mooi vindt kan je ook rechtstreeks schilderen op CLT maar andere mogelijkheden zoals beitsen of oliën, afwerken met gipsplaten of zijn er ook.

Wat de gevelafwerking betreft zijn er ook talloze opties zoals buitenpleister, metselwerk, steenstrips, natuursteen, gevelplaten of hout.

Interesse? Vertel ons over je plannen!